Киев обвини руския лидер Владимир Путин, че се опитва да разшири конфликта

...
Киев обвини руския лидер Владимир Путин, че се опитва да разшири конфликта
Коментари Харесай

Киев: С катастрофата на американския дрон Путин цели да разшири конфликта

Киев обвини съветския лидер Владимир Путин, че се пробва да разшири спора в Украйна, откакто Вашингтон заяви, че съветски изтребители са прихванали американски дрон над Черно море и са го предиздвикали да се разбие, заяви Агенция Франс Прес.
" Инцидентът с американския безпилотен летателен уред MQ-9 Reaper - предизвикан от Русия над Черно море - е методът, по който Путин алармира за готовността си да разшири спора, като включи и други страни. Целта на тази тактичност постоянно е да се покачва залогът ", съобщи секретарят на Съвета за национална сигурност и защита на Украйна Олексий Данилов в обществените мрежи.
Руският изтребител Су-27  удари витлото на американски дрон за наблюдаване " Рийпър " и това стана причина той да се разбие в Черно море.
Инцидентът беше наказан като " необмислен " от американски военни. Руското министерство на защитата съобщи, че нейни изтребители не са влизали в контакт с американски безпилотен аероплан, като вместо това Москва твърди, че дронът се е разрушил заради " внезапна маневра ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР